Sport 12 Iunie 2008 14:33
Tehnicianul Gheorghe Tadici a declarat, miercuri, pentru NewsIn, ca si-a reziliat contractul cu echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea si ca are oferte de la cinci echipe, printre care si masculine, spre care ar fi tentat sa le analizeze cu atentie, transmite corespondentul NewsIn.

"Eu si domnul Roibu ne-am strans mana si am reziliat un contract pe cale amiabila. Nu sunt un om care face compromisuri si tocmai de aceea am plecat. S-a incheiat un ciclu din viata mea si va incepe altul. A fost o perioada foarte frumoasa. Acum am cinci oferte printre care si una de la Zalau, dar nu voi merge aici. Printre oferte sunt si de la echipe masculine si as fi interesat sa antrenez baieti", a explicat Gheorghe Tadici.

Fostul antrenor al Oltchimului a lamurit si situatia celor sase jucatoare despre care declarase la un moment dat ca le va lua cu el in cazul unei despartiri: "Eu sunt un profesionist si aceste fete la fel. Nu le voi lua, pentru ca il respect pe domnul Roibu. Sunt jucatoare profesioniste care vor juca in continuare la Oltchim". Cand a ve­nit la Oltchim, in 2006, Tadici le-a adus cu el de la Zalau pe Tereza Tamas Pis­laru, Valeria Be­se, Ramona Ma­ier, Roxana Gat­zel, Raluca Ivan si Talida Tolnai.

Tadici a mai vorbit si despre una din nemultumirile conducerii fata de el: "Mi s-a reprosat ca am relatii prea deschise cu presa. Mi se pare cam deplasat, dar asa mi s-a spus".

Gheorghe Tadici a fost investit in functia de antrenor al echipei din Ramnicu Valcea in urma cu doi ani, in anul 2006. In tot acest timp, Oltchim a cucerit cu el pe banca tehnica sase trofee, doua titluri de campioana, Cupa Romaniei, Supercupa Romaniei, Cupa Cupelor si Supercupa Europei. Tehnicianul isi prelungise contractul cu Oltchim pe inca doua sezoane in luna februarie a acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.