Sport 11 Iunie 2008 17:46
Un suporter japonez in varsta de 26 de ani, Junya Kasa, a parcurs distanta dintre Tokyo si Elvetia pentru a sustine echipa nationala a Romaniei, al carei fan este inca de la Campionatul Mondial din 1994, transmite trimisul NewsIn in Elvetia.

Asiaticul a reusit sa isi procure bilete doar la primele doua meciuri ale Romaniei, cu Franta si Italia. El era echipat ca un adevarat suporter, cu tricoul lui Mutu si un portret pictat al acestuia, si stia cateva cuvinte in limba romana pe care le rostea incontinuu: "Hai Romania!", "Eu sunt galben!", "Batem Italia!".

Kasa, care este inginer IT, a spus ca a venit in Elvetia pentru a fi alaturi de echipa nationala a Romaniei, al carei fan este de la Campionatul Mondial din 1994. De altfel, japonezul cunoaste numele tuturor jucatorilor din lotul actual si multe ale celor din generatiile anterioare.

Acesta urmareste cu atentiei fotbalul romanesc, fiind un fan al echipei Steaua, insa s-a declarat dezamagit de comportamentul patronului Gigi Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.