Sport 10 Iunie 2008 21:22
Nationala Romaniei a remizat astazi, la Zurich, scor 0-0, cu vicecampioana mondiala Franta, in prima partida a tricolorilor in Grupa C a Campionatului European.

Selectionerul Victor Piturca a declarat luni, dupa meciul cu Franta, scor 0-0, ca este multumit de rezultat, desi si-ar fi dorit mai mult o victorie in primul meci al tricolorilor de la Campionatul European.

"Dupa ce s-a terminat jocul, pot doar sa spun ca rezultatul ma multumeste. As fi vrut victoria, dar din pacate atat s-a putut. Nu am avut acea limpezime in fata si nu am putut sa marcam. E un rezultat bun, dar mai avem de tras pentru a ne califica", a declarat Victor Piturca la TVR, potrivit NewsIn.

Cristi Chivu, capitanul tricolorilor se declara de asemenea multumit de egalul cu Franta: "E primul meci, am reusit un rezultat de egalitate, eu zic ca e bine. Puteam mai mult daca aveam mai multa prospetime, dar am intalnit o echipa puternica. Totusi, am fost uniti si am obtinut un punct. Speram ca in urmatoarele meciuri sa mai adunam puncte si sa obtinem o calificare in sferturi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.