Sport 7 Iunie 2008 14:10
Camera de Rezolvare a Disputelor (DRC) din cadrul FIFA a decis ca jucatorul roman Adrian Mutu sa plateasca daune clubului Chelsea in valoare de 12 milioane de euro, in urma scandalului legat de consumul de droguri, informeaza Gazzetta dello Sport. Avocatul Cristian Sarbu, cel care il reprezinta pe Adrian Mutu, a declarat insa ca internationalul roman nu va plati acesti bani.

"E bine ca lumea sa inteleaga ca e vorba de o decizie luata de un tribunal sportiv. Legea Sportului spune ca totul se solutioneaza de catre organele abilitate. Dupa ce se epuizeaza toate aceste forme si se primeste o hotarare, ea poate fi atacata in tribunalele civile", a declarat Cristian Sarbu.

Intrebat daca Adrian Mutu va plati cele 12 milioane de euro, Sarbu a afirmat: "Mutu nu va plati acesti bani, pentru ca hotararea nu este definitiva si irevocabila, ci doar definitiva, adica poate fi atacata".

Camera de Rezolvare a Disputelor (DRC) din cadrul FIFA a decis, joi, ca jucatorul roman Adrian Mutu sa plateasca daune clubului Chelsea in valoare de 12 milioane de euro, in urma scandalului legat de consumul de droguri din 2004, care a determinat gruparea din capitala Angliei sa-i rezilieze contractul de joc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.