Sport 7 Iunie 2008 12:06
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu a declarat astazi la Saint Gall ca o calificare dintr-o grupa cu Italia, Franta si Olanda ar fi o performanta foarte mare pentru nationala antrenata de Victor Piturca, transmite trimisul NewsIn in Elvetia.

Se apropie meciul de debut al Romaniei la EURO. Emotiile si presiunea cresc atat printre suporteri, cat si printre jucatori.

“Asteptam de foarte mult timp acest turneu final si, pana luni, cu siguranta, fiecare jucator va simti o mancarime in stomac, dar care sper sa dispara odata cu inceperea meciului. Fotbalistii sunt montati si concentrati, pentru ei e o sansa enorma de a demonstra intregii lumi valoarea lor”, a declarat Ionut Lupescu.

“Daca am reusi sa trecem de grupe, cu siguranta ar fi un pas foarte mare si o recunoastere pe plan international. Sa iesi dintr-o grupa cu campioana mondiala si vicecampioana mondiala si fosta campioana europeana e un lucru mare. E ca si cum ai castiga un mini Campionat European. Eu nu cred ca este cea mai grea grupa din istorie, dar cu siguranta e cea mai grea de la acest EURO” a mai adaugat Ionut Lupescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.