Sport 6 Iunie 2008 01:29
Fundasul Cosmin Contra a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca jucatorul care il va marca pe mijlocasul Franck Ribery trebuie sa fie ajutat de inca un coechipier, pentru ca in caz contrar acesta poate fi scos foarte usor din joc, transmite trimisul Mediafax
"Nu avem experienta la turneele finale, dar avem dorinta de a da pronosticurile peste cap, iar asta este mai mare decat a echipelor mari. Ne-a surprins modul in care a evoluat Franta in partida contra Columbiei, deoarece au schimbat asezarea, dar ne-am pregatit si pentru schimbarea asta a lor. Sunt jucatori care de la mijloc in sus pot schimba formula de joc. Incercam sa nu ne surprinda, iar la ora meciului sa alergam de doua ori mai repede. Nu poti sa opresti un jucator ca Ribery. Cand am jucat cu Bayern, ne-am dublat foarte bine pe margini si nu i-am dat spatii, pentru ca in duelurile unu la unu te poate scoate foarte usor din joc", a spus Contra.

Cosmin Contra a afirmat ca obiectivul echipei nationale la acest turneu final este calificarea in sferturile de finala. "Antrenorul nostru nu a vrut sa puna presiune inaintea turneului final. Victor Piturca, ca si noi, se gandeste sa trecem de aceasta grupa. Asta este obiectivul nostru", a completat Contra.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.