Sport 6 Iunie 2008 01:18
Suparat dupa decizia Comisiei de Disciplina de a lua Stelei sapte puncte, finantatorul "ros-albastrilor", a spus, joi, ca va renunta va vinde toate actiunile de la clubul din Ghencea, potrivit ziare.com.

"Nu e problema mea ca nu mai intru pe stadion, ma retrag din viata publica, vand actiuni, vand tot! Sa vedem daca ma mai duc la EURO, sa vedem daca ma lasa Cernat sa intru pe stadion! Cernat asta e un tampit ca si Bodu. Acum nu mai raspunde la telefon, probabil ca si-a dat si el seama ca a gresit! Parerea mea este ca Mircea Sandu nu stie nimic despre aceasta decizie, dar este doar parerea mea si s-ar putea sa mi-o schimb!", a amenintat patronul din Ghencea.

Finantatorul "ros-albastrilor" spune ca totul a fost pus la punct de Taher si Copos: "Inclin sa cred ca e comanda pe bani de la Rapid. Nu-l mai sun pe Taher in viata lui, e combinatie impreuna cu Copos si Taher".

Steaua ar putea fi exclusa din Liga Campionilor
Becali spune ca Steaua risca sa fie exclusa din Liga Campionilor, deoarece UEFA nu sta la discutii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.