Sport 5 Iunie 2008 01:47
Fostul sportiv Traian Ciharean, medaliat cu bronz la haltere, a fost batut, miercuri dimineata, de trei persoane in fata unui hotel din Timisoara, el fiind internat la sectia de ortopedie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, cu fracturi la ambele picioare si traumatism cranio-cerebral

Halterofilul in varsta de 39 de ani, medaliat cu bronz la olimpiada din 1992 de la Barcelona, a declarat pentru Pro TV Arad ca venise la Timisoara ca sa rezolve anumite probleme personale.

Sportivul a spus ca a fost batut de trei indivizi, care i-au furat borseta in care se afla o suma mare de bani.
"Am fost batut de trei indivizi. Mi-au furat borseta, altceva nu. M-au lovit cu picioarele, cu rangi, apoi au disparut", a spus Ciharean, precizand ca pe unul din cei trei atacatori il poate identifica.

Un martor a declarat ca l-a vazut pe barbat iesind dintr-un casino, dupa care a fost inconjurat de mai multi indivizi, care l-au batut si l-au lasat intr-o balta de sange.

"A venit salvarea si masina Politiei. L-au pus pe un baiat destul de tanar si bine facut. Era intins si l-au pus in salvare. A fost taiat cu sabia pe picioare", a spus un martor.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.