Sport 4 Iunie 2008 14:41
UEFA a anuntat, marti, ca toate testele doping efectuate celor 16 echipe participante la EURO 2008 au fost negative, si ca turneul poate incepe fara probleme, informeaza Reuters.
Directorul de comunicare al UEFA, William Gaillard, a anuntat marti ca intre opt si zece jucatori de la fiecare echipa au luat parte la testele anti-doping care au fost efectuate inainte de inceperea EURO 2008.

Oficialul UEFA a precizat ca programul detaliat, la care pentru prima data se vor da si probe de sange, va fi anuntat in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc sambata, la Basel, inainte de meciul de deschidere dintre Elvetia si Cehia.

In cadrul turneului, doi jucatori de la fiecare echipa vor fi selectati pentru teste dupa fiecare meci, in care se vor cauta urme de hormoni de crestere, transfuzii cu steroizi sau prezenta in organism a oricaror tipuri de stimulanti sau droguri recreationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.