Sport 31 Mai 2008 00:37
Actionarul Rapidului, Fathi Taher, i-a fixat antrenorului Ladislau Boloni termen pana luni la ora 10.00 sa semneze contractul cu gruparea visinie, amenintand ca altfel, va incepe negocierile cu alt tehnician. Taher spune ca exista deja doi antrenori straini pe lista de asteptare, dar spera ca Boloni se va indura sa semneze cat de curand.
“Am terminat negocierile cu Boloni, acum discutam cu avocatul lui. Daca se semneaza pana luni la ora 10.00, cand este termenul fixat de noi, la ora 12.00 il prezentam oficial pe domnul Boloni. Nu cred ca se va razgandi, dar daca nu se semneaza, noi avem inca doua variante, doi antrenori straini. Nu vreau sa pun presiune pe domnul Boloni, dar sunt doi antrenori cu care negociem si pe care i-am adus deja aici la Bucuresti”, a declarat Taher.

Taher: “E complicat sa negociezi cu Boloni”
Actionarul Rapidului a adaugat ca niciodata nu s-a confruntat cu negocieri atat de dificile cum au fost cele cu Ladislau Boloni, care vrea sa stabileasca si cele mai marunte detalii ale activitatii pe care ar urma sa o aiba in Giulesti. “E complicat sa negociezi cu Boloni. Am facut atatea contracte in viata mea si nu credeam sa existe asa ceva. Sa stai la o clauza precum numarul de bilete de avion pe an o jumatate de zi... Noi cand am fost in Dubai am stabilit clauzele gen performante sau jucatori. Acum se discuta pe langa, se discuta clauzele minore cu avocatul lui din Franta. Termenul este luni la 10.00. Daca nu, apelam la celelalte variante. Daca ne cere 25 de bilete de avion pe luna, atunci ce facem?”, a spus Taher.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.