Sport 30 Mai 2008 18:01
Comisia de Apel a FRF a decis, ieri, ca patronul Stelei, Gigi Becali, si finantatorul Daciei Mioveni, Gigi Netoiu, sa ramana cu sanctiunile pe care le-au primit din patea Comisiei de Disciplina, informeaza site-ul Federatiei Romane de Fotbal.
Gigi Becali a fost suspendat, la data de 14 mai, doua luni si a primit o penalitate sportiva de 12.000 de lei de catre Comisia de Disciplina a FRF, in urma unor declaratii facute la adresa unor oficiali ai echipelor din Liga I, iar Comisia de Apel a decis ca aceasta sanctiune sa ramana in vigoare, apelul patronului stelist fiind respins ca nefondat.

De asemenea, Gigi Netoiu a primit din parte Comisiei de Disciplina, pe 11 aprilie, o suspendare de patru luni si o penalitate sportiva de 100.000 de lei, tot pentru declaratii calomnioase la adresa unor oficiali ai echipelor din Liga I, iar Comisia de Apel a decis sa pastreze aceasta sanctiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.