Sport 30 Mai 2008 16:12
Presedintele clubului Gloria Buzau, Aurel Brebeanu, a decis astazi sa isi dea demisia din functia pe care o ocupa, ca urmare a faptului ca patronul formatiei din Crand a decis sa-l reconfirme in functia de antrenor pe Stefan Stoica, transmite corespondentul NewsIn.

"Am avut niste discutii mai aprinse cu Stefan Stoica, inca de cand i-a exclus din lot pe Claudiu Ionescu si pe Iovita. Apoi a venit acel meci cu Pandurii Tg. Jiu, in care Stoica s-a dat la o parte, iar asta s-a vazut. Nu am dovezi, dar asta este parerea mea. A mai fost si meciul din tur de la Craiova, unde in tribuna langa mine era un tip cu chelie, din anturajul Craiovei, si altul care i-a spus: 'Ce, ma, a venit Stoica cu descultii astia sa ne bata pe noi aici?'. La care tipul cu chelie i-a spus: 'Stai linistit ca este aranjat'", a declarat Aurel Brebeanu, care a precizat ca nu va reveni asupra deciziei de a demisiona decat in cazul in care Stefan Stoica va fi inlocuit cu Ilie Stan.

Brebeanu a mai dezvaluit ca Gigi Becali juca un rol foarte important la Gloria Buzau: "Cred ca la meciul cu Steaua, Gigi i-a facut echipa lui Stoica. De la meciul de la noi nu prea se mai implica, pentru ca s-a suparat. Doar cu jucatorii ne mai ajuta".

In replica, tehnicianul Gloriei Buzau, Stefan Stoica, a declarat, pentru NewsIn, ca nu vrea sa mai auda de Brebeanu, pentru ca este un "mare mincinos". "Acel individ ma acuza de anumite chestii, pentru ca, probabil, nu este foarte cinstit. Este un mare mincinos si habar nu are de fotbal, iar la el toata lumea este hoata si vrea sa il lucreze. Am curaj sa merg in fata Sinodului si sa jur pe Biblie ca sunt un tip corect. O sa fac un memoriu la FRF, pentru ca acesta este singurul lucru pe care pot sa il fac. Sunt niste acuzatii foarte grave si de aici incolo nu ma mai intereseaza acest Brebeanu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.