Sport 30 Mai 2008 11:59
Campionul mondial IBF, Lucian Bute, a incheiat un nou contract cu InterBox, dupa ce precedenta intelegere a expirat in martie 2008, relateaza NewsIn.

"Lucian Bute este cel mai bun din InterBox si sunt foarte fericit ca a semnat o intelegere pe termen lung cu noi. Acest contract cu el va avea un impact major asupra industriei boxului din Quebec", a declarat presedintele InterBox, Eric Lucas.

Campionul mondial Lucian Bute a explicat care au fost motivele care au dus la semnarea unei noi intelegeri: "InterBox m-a ajutat sa ajung campion mondial. M-am bazat pe fanii din Quebec si nu m-au dezamagit. Aceste elemente au cantarit mult la decizia mea. Oamenii din Quebec m-au adoptat iar eu am adoptat Quebecul. Vreau sa-mi apar titlul in fata suporterilor mei".

Lucian Bute l-a invins pe 1 martie pe americanul William Joppy, prin KO tehnic in repriza a 10-a, si si-a pastrat titlul de campion mondial IBF la categoria supermijlocie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.