Sport 29 Mai 2008 01:35
Capitanul nationalei a parasit antrenamentul de ieri-dimineata al tricolorilor, acuzand dureri.

Cristian Chivu, capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a parasit cu 15 minute mai devreme sedinta de pregatire desfasurata ieri-dimineata in cantonamentul de la Mogosoaia, acuzand dureri la umarul accidentat. Doctorul Pompiliu Popescu l-a consultat imediat, iar unul dintre masori i-a aplicat o punga cu gheata in zona cu probleme.

„Umarul meu se mai tine de un fir de ata. Dar joc accidentat de noua luni si sper sa nu am probleme“, a spus in urma cu trei zile Chivu. Colegii din nationala nu s-au speriat prea tare de o eventuala recidiva a accidentarii capitanului. „Cristi a plecat din antrenament pentru ca acesta se terminase deja... Noi am mai ramas pe teren sa mai exersam faze fixe“, a sustinut Florentin Petre.

Razvan Cocis mizeaza pe puterea de sacrificiu a capitanului. „Cristi a jucat doua luni cu durerea aceasta si cred ca poate sa termine turneul final. Cand a plecat la vestiar, antrenamentul se terminase“, a declarat jucatorul de la Lokomotiv Moscova.

O veste buna a venit din partea lui Bogdan Lobont. Portarul titular al Romaniei s-a antrenat normal ieri, desi marti seara suferise o usoara luxatie la degetul mare de la mana dreapta. „Nu e cazul unei alarme, nu e nimic grav!“, i-a linistit Lobont pe fanii nationalei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.