Sport 29 Mai 2008 14:42
Mijlocasul Rapidului, Daniel Pancu, a declarat ieri ca in sezonul viitor lupta pentru titlu va fi mult mai dura decat in sezonul precedent si spera sa evolueze in grupele Ligii Campionilor cu echipa sa, relateaza NewsIn.

"Lupta la titlul va fi mai grea decat anul asta. Important e sa jucam doar pe teren, fotbalul sa fie doar al fotbalistilor din nou, pentru ca in ultimul timp sunt doar rivalitati ale patronilor si ar trebui sa contam si noi mai mult. Pana acum Rapidul se lupta cu Dinamo si cu Steaua, acum au mai venit CFR, Poli Timisoara si Unirea, care sunt echipe puternice, dar acest lucru este spre binele fotbalului. Cel mai mare vis al meu in momentul acesta este sa joc cu Rapid in Liga Campionilor si consider ca ar fi o mare realizare", a spus Pancu.

Mijlocasul rapidist a afirmat ca a reusit sa treaca peste meciul cu Steaua, pierdut la masa verde, si considera ca de atunci au avut loc evenimente mai grave decat acel joc intrerupt in minutul 73: "E trecut de mult, s-au intamplat lucruri mai grave, in fotbal sunt momente si momente peste care trebuie sa trecem. Viata si fotbalul merg inainte si speram ca data viitoare sa fim noi castigatori".

Pancu considera ca plecarea lui Maftei ar fi o pierdere pentru Rapid: "Nu cunosc situatia lui Maftei si a altor jucatori, dar orice fotbalist de valoare care pleaca de la Rapid este o pierdere. Asta si in cazul lui Maftei".

In ceea ce priveste sansele echipei nationale a Romaniei la Campionatul European, Pancu a declarat: "Cred ca vom face patru puncte, dar nu stiu daca iesim din grupe cu ele. Una dintre cele doua formatii care va iesi din grupa noastra va juca finala cu siguranta. Ghinioanele trebuie sa intoarca la un moment dat si sa vina norocul. Daca s-ar accidenta si Lobont ar fi mai mult decat trist. Oricum, viata merge inainte si vor mai fi si alte sanse, trebuie sa fii consecvent si sa te uiti numai inainte".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.