Sport 29 Mai 2008 13:15
Atacantul lui Dinamo, Florin Bratu, nu a fost inclus de selectionerul Victor Piturca in lotul Romaniei pentru Campionatul European din Austria si Elvetia, a anuntat astazi la Mogosoaia, un reprezentat al FRF, potrivit NewsIn.

Victor Piturca a anuntat initial un lot largit pentru EURO 2008, format din 26 de jucatori, dar a fost nevoit sa renunte la Ovidiu Petre si la Dani Coman, care s-au accidentat, dar in locul ultimului a fost convocat Eduard Stancioiu.

De asemenea, Piturca a renuntat si la tanarul Ciprian Deac, iar Bratu este ultimul jucator care nu va merge la EURO din lotul largit.

In aceste conditii lotul de 23 de jucatori al Romaniei pentru turneul final este urmatorul:

Portari: Bogdan Lobont, Marius Popa, Eduard Stancioiu

Fundasi: Cosmin Contra, Gabriel Tamas, Stefan Radu, Razvan Rat, Cristi Chivu, Cristi Sapunaru, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Cosmin Moti, Mirel Radoi

Mijlocasi: Florentin Petre, Paul Codrea, Razvan Cocis, Nicolae Dica, Banel Nicolita, Adrian Cristea

Atacanti: Adrian Mutu, Ciprian Marica, Daniel Niculae, Marius Nicuale.

Delegatia Romaniei va decola spre St. Gall in ziua de 2 iunie, la ora 11:30, de pe aeroportul Henri Coanda. Romania face parte din Grupa C a Campionatului European, alaturi de Olanda, Italia si Franta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.