Sport 28 Mai 2008 05:58
„Seara Campionilor“, spectacolul caritabil organizat de fundatia lui Gica Popescu, a reusit sa adune in Ghencea crema fotbalului romanesc, precum si staruri mondiale precum Figo si Raul, fosti castigatori ai trofeului „Balonul de Aur“.

De la eveniment a absentat conducerea FRF. Oficialii Mircea Sandu si Adalber Kassai au primit invitatii, la fel ca si selectionerul Victor Piturca, dar nu s-au sinchisit sa vina la meci, si nici sa participe la licitatia de dinaintea jocului. „As fi venit cu mare placere, dar sunt la Sydney in acest moment“, s-a justificat ieri Nasu’.

Organizatorii evenimentului acuza faptul ca Sandu si Kassai n-au dat nici macar un telefon pentru a se scuza ca nu pot onora invitatia. Opozitia FRF fata de evenimentul caritabil organizat de Gica Popescu a fost totala. Desi initial isi daduse acordul, selectionerul Victor Piturca a decis sa le interzica lui Mutu si lui Chivu sa joace in Ghencea, speriat ca starurile tricolorilor s-ar fi putut accidenta.

Prunea: „N-am fost invitat“
Atitudinea lui Piti s-a schimbat dupa ce Ovidiu Petre s-a lovit la un meci cu jurnalistii, in care s-a lovit stupid si a ratat participarea la Euro. „Nici Domenech nu le permite jucatorilor sa participe la toate show-urile“, a sarit ieri Mircea Sandu in apararea subalternului sau.

Partida din Ghencea, incheiata cu scorul de 5-3 in favoarea „stelelor lumii“, a asezat fata-n fata generatia de aur a fotbalului romanesc, condusa de „regele“ Gica Hagi, si echipa portughezului Luis Figo. Din nationala care, in 1994, obtinea cea mai mare performanta a Romaniei au lipsit actualii federali Ionut Lupescu si Florin Prunea.

Cei doi sunt in conflict cu Gica Popescu. Divergentele dintre „tabara“ lui Popescu si „lupii tineri“ de la FRF s-au acutizat in toamna anului trecut, la a treia editie a „Serii Campionilor“, cand, invitati la meciul organizat la Cluj, Lupescu si Prunea au refuzat sa participe. De la FRF, Popescu l-a invitat doar pe Miodrag Belodedici! Florin Prunea a reactionat ieri: „N-am fost invitat la spectacol. Mai multe nu vreau sa comentez. Spun doar ca Popescu a facut ceva frumos“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.