Sport 27 Mai 2008 05:02
Fetele antrenate de Gheorghe Tadici au invins aseara echipa Rulmentul Brasov, scor 31-22, si au castigat al doilea titlu consecutiv

Ultimele doua meciuri din acest sezon competitional au fost de cosmar pentru Rulmentul. Intai a pierdut Cupa Cupelor, dupa ce a fost invinsa chiar si la Brasov de catre Larvik, iar ieri a pierdut si campionatul intern.

Inaintea etapei de ieri, Oltchim si Rulmentul se aflau la egalitate in fruntea clasamentului, cu cate 44 de puncte, iar echipa oaspete mai are de disputat un joc. In tur, brasovencele au reusit sa se impuna la un singur gol diferenta, scor 27-26, astfel ca Oltchimul avea nevoie de un succes de doua goluri pentru a intra in posesia titlului cu numarul 14.

Constiente de acest lucru, gazdele au intrat foarte motivate pe teren, iar dupa numai patru minute, conduceau deja cu 3-0. Elevele Marianei Tarca au incercat sa revina in joc, dar oboseala acumulata la partida cu Larvik si-a spus cuvantul.

In aceste conditii, diferenta pe tabela de marcaj a crescut tot timpul, iar Oltchim a intrat la pauza cu un avantaj de sase goluri, scor 16-10. Chiar daca in partea a doua gazdele au mai ridicat piciorul de pe acceleratie,Rulmentul a comis o sumedie de greseli, astfel ca scorul final, 31-22, nu a mai mirat pe nimeni.

Prime-record pentru gazde
Constienti de miza acestui meci, conducatorii celor doua echipe au promis prime fabuloase.
Astfel, pentru un meci egal sau pentru o victorie la Ramnicu Valcea, ambele variante ducand la obtinerea de catre ele a titlului de campioane, jucatoarele Rulmentului aveau promisa o prima de 10.000 de euro.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.