Sport 27 Mai 2008 04:56
Deranjat de sumele pe care Gigi Becali si Netoiu le promit prin cantonamentul nationalei, selectionerul le-a cerut tricolorilor sa se gandeasca doar la salariile lor.
Piturca, fara sa il critice direct pe fostul sau patron de la Steaua sau pe finantatorul Daciei Mioveni, a lasat sa se inteleaga faptul ca aceste “oferte” nu fac bine elevilor sai. “Sunt oameni potenti din fotbal care vin si ofera diferite prime echipei nationale pentru performanta. Chiar daca ne ofera, pentru noi turneul final e important, dar nu pentru bani. Pentru ca daca vom inregistra performante, vor veni si banii si nu din ce ne ofera oamenii potenti financiar, ci din ce va decurge din contracte. Le-am spus baietilor ca atunci cand obtii performante, toti ochii vor fi atintiti asupra lor si contractele vor veni. Am dat exemplu cat castiga Chivu la Inter. De ce n-ar castiga si Tamas si Goian, care sunt la fel de valorosi si pot ajunge la echipe mari”, a contraatacat Piturca. Zilele trecute finantatorul Stelei, Gigi Becali, a anuntat, ca va oferi o prima de 5,5 milioane pentru jucatorii echipei nationale a Romaniei daca vor castiga Campionatul European din aceasta vara. Duminica, Gigi Netoiu a oferit la randul sau jucatorilor din nationala Romaniei 600.000 de euro drept prima pentru o eventuala calificare din grupa C la Euro-2008, mai mult decat finantatorul stelist, care a promis 500.000 de euro pentru acest obiectiv.

Victor PITURCA: “E sansa jucatorilor de a demonstra ca au valoare. Si au valoare, nu degeaba am obtinut in ultimul timp rezultate care au propulsat echipa Romaniei pe locul 12 in lume”


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.