Sport 27 Mai 2008 04:55
Vedeta tricolorilor e convinsa ca nationala Romaniei este privita cu respect si teama de catre mult mai titratele adversare din grupa.
La intrarea in linie dreapta cu pregatirile pentru turneul final, Adrian Mutu e convins ca nici una dintre adversarele Romaniei din grupa nu ne considera din start victime sigure, ba chiar Italia si Franta apreciaza ce grup puternic formeaza echipa lui Piturca si se tem de aceasta intalnire. “La un asemenea nivel nimeni nu-si permite sa subestimeze vreun adversar. Si noi am luat de sus Israelul si am pierdut. Italienii ne apreciaza si se tem de noi, asa cum se tem si de Franta si Olanda”, a spus Mutu, care a mai sustinut ca nu a apucat sa vorbeasca prea mult cu coechipierii sai de la Fiorentina pe marginea partidei Italia - Romania, din 13 iunie. ”Briliantul” e constient ca la EUR va fi apasat de mare responsabilitate, romanii asteptandu-se ca el sa aiba multe realizari: “In meciurile cu echipele mai slab cotate, in care am evoluat mai relaxati, am fost imediat penalizati si am pierdut, asa ca in grupele de la turneul final, trebuie sa fim extrem de concentrati. Ma simt mereu sub presiune, asa sunt si la Fiorentina si acum la echipa nationala, pentru ca trebuie sa fac tot ce-mi sta in putinta sa ma ridic mereu la nivelul asteptarilor”.

Vrea titlul cu Fiorentina
Adrian Mutu este convins ca in urmatorii trei ani va reusi sa castige campionatul Italiei cu Fiorentina. “Prandelli ne-a spus ca in maximum sapte ani vrea sa ia titlul cu Fiorentina, dar noi i-am scris pe tabla, in vestiar, ca nu ne convine si ca ar fi mult mai bine sa facem aceasta performanta in viitorii trei ani. Am incredere enorma in colegii mei si in Prandelli, care ma face mai responsabil si mai atent. Vreau sa mai raman la aceasta echipa pana in 2011, pentru ca Fiorentina ma face mare, ma simt puternic in fata unui public care ma adora si pe care-l ador”, a mai spus Mutu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.