Sport 27 Mai 2008 04:53
> Thierry Henry, vedeta echipei nationale de fotbal a Frantei, i-a „tavalit“ pe componentii lotului Romaniei. „Olanda este o echipa care joaca bine mingea. Meciurile Franta - Olanda sunt, in general, frumoase.
Noua ne place jocul, lor la fel, va fi un meci deschis. Cu Romania, la fel. Ei au jucatori foarte buni, buni tehnicieni. Steaua Bucuresti domina pe scena europeana nu cu mult timp in urma. Dar sunt si destul de viciosi“, a declarat Henry, prezent in cantonamentul „cocosilor galici“ de la Clairefontaine.

Starul de la FC Barcelona crede ca Franta poate castiga Campionatul European.
„La astfel de competitii mergi intotdeauna ca sa castigi. Nu ne gandim la parcursul din 2004 (n.r. - cand Franta a fost eliminata in „sferturi“ la Europene). Trebuie sa ramanem la ultima noastra aventura, din 2006 (n.r. - cand Franta a jucat finala la Campionatul Mondial). Nu este aceeasi competitie, dar trebuie sa ne gandim mereu la ultimele prestatii, la fel ca la calificari. Avem o echipa cu care putem castiga, dar daca te uiti si la restul formatiilor de la Euro, multe dintre ele pot spune acelasi lucru“, crede Henry.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.