Sport 26 Mai 2008 02:01
Evenimentul organizat azi de Gica Popescu se anunta a fi un spectacol de exceptie, care va aduna vedete din fotbalul mondial si autohton.

Cea de-a patra editie a evenimentului caritabil „Seara Campionilor“ va avea loc in aceasta seara, de la ora 20.15, pe stadionul Ghencea, si va opune echipa nationala a Romaniei, alcatuita din nume grele ale tuturor generatiilor din 1970 incoace, si o selectionata mondiala avandu-l in frunte pe portughezul Luis Figo. „Sper ca stadionul sa fie plin si sa strangem cat mai multi bani pentru copiii care nu au bani sa mearga la scoala. Va fi si licitatia din aceasta seara (n.r. - aseara), unde ne asteptam sa obtinem cat mai multi bani pe tricourile jucatorilor“, a declarat Gica Popescu. „Seara Campionilor“ va fi transmisa in 15 tari din Europa si Asia, iar in Romania va fi televizata de Pro TV. Ultimele 3.000 de bilete se pun in vanzare astazi si costa intre 10 si 200 de lei.

Ironii fine la adresa lui Piturca
Editia din acest an are cel mai mare buget dintre toate evenimentele de pana acum si va strange pe gazonul din Ghencea un numar impresionant de vedete. Selectionata Romaniei ii va avea in teren, printre altii, pe Mircea Lucescu, Rica Raducanu, Ilie Balaci, Gica Popescu, Gica Hagi, dar si pe tinerele sperante Gabriel Torje sau Laszlo Sepsi. Acestia vor avea ocazia sa evolueze impotriva unor fotbalisti imensi: Figo, Raul, Guti, Davids, Toldo si Rui Costa.

Selectionata Romaniei nu va putea avea in teren vedetele actualei generatii de la echipa nationala, selectionerul Piturca anuntand ca nu-i va lasa pe Mutu si Chivu sa participe la „Seara Campionilor“. „Nu avem un raspuns clar in acest moment, dar, cel mai probabil, jucatorii de la nationala nu vor fi prezenti. Situatia este de inteles in conditiile in care ei se pregatesc pentru Euro“, a explicat Gica Popescu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.