Sport 23 Mai 2008 16:55
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a declarat ieri, pentru NewsIn, ca atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, ar putea fi jucatorul decisiv pentru echipa nationala a Romaniei la Campionatul European.
"Mutu a fost in Italia unul dintre cei mai buni jucatori, si in ultima perioada printre cei mai in forma. La ora actuala este un fotbalist de clasa, iar daca la ora turneului final isi mentine forma, poate trage echipa nationala dupa el. Este genul de fotbalist care iti decide un meci. Daca Mutu prinde un turneu final bun si este ajutat de colegi putem atinge chiar si o semifinala", a declarat Ionut Popa.

Si golgheterul lui Poli, Ionut Balba, este de parere ca echipa nationala poate trece de grupe. "Meciul cu Franta cred ca poate decide soarta calificarii. Francezii sunt imprevizibili. Daca prind o zi mai slaba, pot fi batuti, iar daca luam trei puncte cu ei, mergem mai departe, sunt sigur. In opinia mea, din grupa noastra, Italia are cele mai mari sanse sa ajunga in finala, dar Germania este favorita mea la titlu", a incheiat Balba.
Nationala Romaniei va juca in Grupa C la EURO si va intalni reprezentativele Frantei, Italiei si Olandei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.