Pentru prima oara de la sosirea sa in capitala Italiei, Cristian Chivu intra in conflict cu AS Roma.
Jucatorul roman a tensionat atmosfera prin declaratiile facute la ultima conferinta de presa sustinuta la Trigoria, in care spunea ca situatia dezastruoasa in care se afla echipa AS Roma este cauzata de faptul ca jucatorii "nu mai au un punct de referinta" ca atunci cand antrenor era Fabio Capello. El a lasat sa se inteleaga ca nu mai este atat de convins ca vrea sa ramana la Roma, daca nu se construieste un proiect viabil pentru urmatorul sezon. "Eu sunt un jucator obisnuit sa invinga mereu", a subliniat el. Declaratiile lui Chivu au inflamat mai mult decat se astepta conducerea clubului.

DEZMINTIRI

Tocmai de aceea, impresarul italian al lui Chivu, Andrea Pretti, s-a simtit dator sa clarifice situatia, dezmintind zvonurile care incepuse sa circule deja, ca intre jucator si societate ar exista probleme de ordin economic: "In orice familie discutiile, chiar daca mai aprinse, ajuta la imbunatatirea situatiei. Cristian a scos in evidenta aceasta situatie cu scopul precis ca societatea sa garanteze Romei o situatie mai relaxata pentru a putea invinge din nou. Un jucator cu un contract pe inca trei ani care se apuca sa vorbeasca despre bani s-ar arata slab si ar actiona impotriva propriilor interese".

Cu toate acestea, presa din Peninsula insista: "Adevarul e ca pentru Chivu, tratativele de vanzare sunt avansate. Prioritate par sa aiba milanezii de la Inter, dar nu renunta la lupta nici Juventus". Pana acum, pozitia societatii din capitala Italiei este ferma: "Chivu nu se misca de aici. Avem un proiect bine conturat pentru anul viitor, care il are in prim-plan".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.