Sport 20 Mai 2008 01:18
Patronul stelist a inceput campania de vanzari dar este indecis in ceea ce priveste achizitiile. Rada a fost vandut celor de la Poli Timisoara, iar Dica va ajunge probabil la Catania, in Serie A. Decarul Stelei vrea sa lucreze cu Walter Zenga care este ca un tata pentru el.

Gruparea din Ghencea se pregateste intens pentru un nou sezon. “Vom defila in campionat. Voi face o echipa care nu va mai avea rivali. Steaua in acest sezon nu a fost echipa puternica pe care am vrut-o. Jucatorii m-au ingenuncheat. Voi aduce altii mult mai valorosi”, a spus Gigi Becali. Patronul stelist s-a tinut de cuvant in ceea ce priveste vanzarile. S-a inteles cu Poli Timisoara pentru cedarea lui Ionut Rada pe Bega pentru 900.000 de euro. “Am scazut pretul. Am vrut sa vada ca eu nu am dusmanie cu ei. Trebuie sa se inteleaga cu Rada si transferul este deja facut”, a spus Becali. Acesta vrea sa-i dea si pe cei mai valorosi jucatori ai Stelei, Nicolae Dica si Dorin Goian pentru care cere 3 si respectiv 4 milioane de euro.

Dupa ce CFR Cluj nu a vrut sa-i cumpere pe niciunul, iar marile cluburi din afara au spus pas, o noua varianta a devenit posibila. Walter Zenga il vrea la Catania pe Nicolae Dica. Decarul stelist are o relatie foarte apropiata cu Walter si l-a sunat pe acesta sa-l felicite pentru salvarea de la retrogradare. Walter i-a propus imediat sa-l transfere la Catania, iar Dica a aceptat ramanand ca si cluburile sa cada de acord asupra sumei de transfer. “Dica se duce in Italia mai mult ca sigur. Dar nu ma intereseaza. Am vazut ca si Golanski este dorit de FC Porto dar este netransferabil. Problema mea nu este ce vand, ci faptul ca nu stiu ce sa cumpar”, a recunoscut Gigi. Becali a primit mai multe propuneri de la managerul Adi Ilie pentru cativa jucatori din Grecia si Franta dar patronul stelist nu este inca multumit, cerand “Cobrei” fotbalisti de superclasa dar care sa nu coste mult.

Nicolae DICA: ”Walter Zenga este pentru mine ca un tata. M-a ajutat enorm in cariera”

Dica, omul deceniului
Walter Zenga a recunoscut, ieri, ca il vrea pe decarul Stelei, Nicolae Dica. “Este jucatorul determinant pentru Steaua. Este cel mai bun fotbalist al echipei din ultimii zece ani. Fara el Steaua nu ar fi castigat absolut nimic.Vom incerca sa-l luam. Acum as vrea sa transfer doar un singur roman, pe Dica. Apoi ar urma si altii. I-as vrea pe Ghionea, Nicolita, Sapunaru, Neaga sau Ropotan”, a declarat antrenorul Cataniei, Walter Zenga.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.