Sport 20 Mai 2008 01:13
Borcea a discutat cu golgheterul dinamovist si l-a convins sa ramana in Stefan cel Mare chiar cu o zi inainte ca Andone sa vina la Bucuresti, pentru a discuta transferul sau.

Mizand si pe faptul ca Danciu-gol nu privea cu ochi buni o eventuala mutare din Capitala, si pentru ca asta ar insemna sa o mute din Bucuresti si pe fetita sa, Diana, in varsta de noua ani, de la scoala si de langa colegii si prietenii cu care s-a obisnuit deja, presedintele executiv dinamovist a trecut la atac. Nu i-a oferit o marire a salariului, asa cum fotbalistul care a calcat pentru prima data in Stefan cel Mare in ‘95, insa i-a promis ca va avea parte de prime consistente daca va marcha peste 15 goluri pe sezon in Stefan cel Mare. Atacantul de 31 de ani a acceptat sa continue la Dinamo si dupa instalarea oficiala a lui Mircea Rednic ca antrenor si isi va duce la capat contractul care il leaga pe urmatoarele doua sezoane de Dinamo. “Vreau sa-mi inchei cariera la Dinamo. I-am comunicat si domnului Borcea ca nu ma intereseaza ofertele de la alte cluburi din tara sau din strainatate. Ma simt extraordinar la Dinamo si ma bucur ca lumea ma apreciaza pentru ce fac. Atasamentul fanilor conteaza pentru orice jucator, iar la Dinamo ma simt ca acasa. Nu s-a pus problema unui contract mai mare. Daca vom avea rezultate, toata lumea va fi multumita si din punct de vedere financiar”, a declarat golgheterul “cainilor” pentru site-ul oficial al clubului. “Imi doresc din tot sufletul sa castig campionatul urmator si sa-i dedic domnului Borcea titlul cu numarul 19. M-a sustinut de fiecare data cand am trecut prin momente mai putin reusite. Nu pot sa uit ca a insistat sa ajung la Dinamo si pe vremea cand eram la Electroputere, dar si in 2002 (n.r. - cand a revenit in Groapa de la marea rivala Steaua, fiind permanent contestat de fani)...”, a incheiat Danciu-gol.

Ionel DANCIULESCU: “Dupa un campionat cu multe dezamagiri, sper ca anul viitor sa facem performanta, sa castigam trofee, sa-i facem fericiti pe toti dinamovistii”

Radu Stefan nu se mai intoarce
Presedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, a anuntat, intr-un interviu acordat cotidianului italian Corriere dello Sport, ca fundasul roman va fi cumparat definitiv de la Dinamo, grupare de la care a fost imprumutat in iarna pana la finalul acestui sezon. “Radu va fi rascumparat”, a spus Lotito intr-un interviu acordat publicatiei , insa se pare ca italienii ar dori sa obtina o reducere de pret, considerand cele patru milioane de euro solicitate de romani o suma prea mare, in conditiile in care Lazio a pierdut in acest sezon chiar si participarea in Cupa UEFA. “Momentan, nu am discutat nimic cu cei de acolo. Pe 30 mai urmeaza sa primim un raspuns oficial din partea clubului Lazio Roma in privinta lui Stefan Radu”, anunta presedintele CA de la Dinamo, Nicolae Badea.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.