Sport 20 Mai 2008 01:05
Galata, Atletico si Slavia Praga sunt printre posibilii adversari ai ros-albastrilor in drumul spre grupele Ligii

Incheierea puternicelor campionate europene a lamurit si numele posibililor adversari ai echipelor noastre in cupele europene. Calificata direct in grupele Champions League, CFR Cluj este singura care nu participa inca la acest joc al sortii, abia la jumatatea lunii septembrie urmand sa ia contact cu aerul tare al Ligii. Aspiranta la acest statut, Steaua are deja lista posibilelor obstacole spre grupe, singura necunoscuta venind din Serbia, unde Partizan Belgrad pare sa ia totusi fata Stelei Rosii, avand trei puncte avans cu o etapa inaintea incheierii campionatului.

Cel mai puternic adversar al „ros-albastrilor“ este Atletico Madrid, cu vedetele Reyes, Sergio Aguero si Maxi Rodriguez, dar nu sunt de neglijat nici Sparta Praga, Dinamo Kiev, Slavia Praga sau Galatasaray Istanbul.

In cazul in care s-ar califica in grupe, Steaua ar face parte din a doua sau a treia grupa valorica, in functie de celelalte echipe ce vor depasi faza preliminara, in timp ce CFR Cluj este singura echipa calificata direct in grupele Ligii plasate in a patra urna valorica, semn ca teoretic ardelenii constituie cel mai slab team din cele 16 acceptate direct in grupe.

Weekendul trecut s-au lamurit echipele ce vor reprezenta Italia in ultimul tur preliminar al Champions League, Juventus si Fiorentina urmand sa fie capi de serie, la fel Steaua. De asemenea, Marseille, din Franta, sau Schalke 04, din Germania, in timp ce Twente Enschede, din Olanda, intra in categoria adversarelor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.