Sport 19 Mai 2008 02:35
Daca Fathi Taher il daduse ca sigur pe Blni in Giulesti, acesta nu pare nicidecum convins sa accepte oferta Rapidului. Din acest motiv actionarii formatiei de sub Grant au dat deja „sfoara-n tara” pentru asigurarea variantelor de rezerva

Temerile lui George Copos s-au adeverit. Acesta declara in urma cu doua saptamani, atunci cand Taher anunta ca s-a inteles cu Ladislau Bölöni, ca nu crede in aceasta mutare pana cand nu va vedea semnatura fostului selectioner. Cu doar cateva zile pana la termenul-limita dat de giulesteni, data de 20 mai, Loti nu mai pare asa de sigur ca ar fi bine sa vina in Romania. Primul motiv ar fi constituit de faptul ca oferta „alb-visiniilor” nu este nicidecum una de 3 milioane de euro pe sezon, ci una de trei ori mai mica si bonusuri in functie de realizarea obiectivelor. In al doilea rand, familia tehnicianului nu este nicidecum incantata de o revenire in tara, sotia si fiica lui Bölöni fiind stabilite in Franta. Acestea fiind spuse, conducatorii formatiei de sub Grant continua sa se contrazica, Constantin Zotta afirmand ca gruparea giulesteana nu mai discuta cu nici un alt antrenor, in timp ce Taher spune ca exista si alte optiuni pentru banca tehnica, avansand in continuare data de 25 mai pentru raspunsul fostului selectioner.

In realitate, rapidistii i-ar putea aduce pe cunoscutii tehnicieni Alberto Malesani si Radomir Antic, existand discutii preliminare cu cei doi. Ambii au fost recomandati de impresari, si s-a incadra in tiparul cautat de noul actionariat, fiind deja evident ca Fathi Taher vrea sa dea o lovitura de imagine prin angajarea unui antrenor cunoscut. Atat italianul, cat si sarbul ar cere salarii sub un milion de euro, mult mai mici decat cel anuntat de Taher pentru Bölöni. Cum Antic si Malesani sunt, momentan, fara angajament, „alb-visiniii” pot astepta inca o saptamana raspunsul „Dentistului” fara sa riste inceperea pregatirii pentru sezonul viitor fara un tehnician pe banca. „Nu as refuza o oferta de la Rapid, pentru ca suna bine, este un nume cunoscut”, a spus Antic.

Coman: „Nu am primit nici o oferta”
Portarul Rapidului, Dani Coman, spune ca nu a primit deocamdata nici o oferta din partea conducerii, desi oficialii giulesteni avansasera suma de un milion de euro pe patru ani pentru „Robocop”. „Pe mine nu m-a anuntat nimeni nimic, nu mi-a prezentat nimeni din club vreo oferta. Nu pot sa vorbesc de un milion de euro, fara sa stiu nimic despre aceasta oferta. Deocamdata mai am un an de contract cu Rapidul, vom vedea ce va fi”, a spus Coman. In alta ordine de idei, goalkeeperul e de parere ca Romania poate ajunge in sferturile de finala la EURO: „A fost utila aceasta saptamana alaturi de baieti in Turcia pentru ca ne-am cunoscut mai bine, lucru absolut necesar. Desi suntem intr-o grupa grea, am incredere ca putem ajunge in sferturile de finala. Meciul cu Franta este foarte important pentru ca un rezultat bun ne-ar da incredere pentru urmatoarele dispute”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.