Sport 19 Mai 2008 02:26
Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, spune ca gruparea campioana a Romaniei nu si-a propus sa transfere jucatori care vor participa la Campionatul European din luna iunie, deoarece se intentioneaza ca pana la startul competitiei lotul sa fie definitivat.

Iuliu Muresan a explicat ca se doreste ca la reunirea echipei, programata pe 15 iunie, antrenorul Ioan Andone sa aiba la dispozitie intregul lot cu care va aborda sezonul 2008/2009. "Daca apare vreo exceptie si ne trebuie ceva jucatori, vom aduce. Nu ne propunem sa mergem la Euro, sa vedem un jucator si sa-l aducem. Nu ca ar fi prea scumpi, dar e preferabil sa avem jucatorii din timp transferati", a precizat Muresan.

Presedintele campioanei a precizat ca in stagiunea urmatoare CFR Cluj va avea un lot de 28 de jucatori si ca vor mai fi transferati in aceasta vara cel mult doi fotbalisti. "Sigur ca vor pleca putini jucatori, din primii 18 sigur nu va pleca nimeni. Vrem sa facem o echipa mai puternica decat anul trecut. O sa aducem maximum patru jucatori pentru ca avem un lot valoros, suntem bine acoperiti pe posturi. Am adus deja doi si vor mai veni doi", a punctat Muresan.

Muresan a lasat sa se inteleaga ca este putin probabil ca CFR sa legitimeze in aceasta vara jucatori romani, deoarece preturile acestora sunt "umflate" de cluburi, mai ales cand vine vorba de gruparea clujeana. "Sunt jucatori romani de top care vor sa vina la noi, insa e mai greu cu cluburile. Cand incercam sa intram in dialog cu cluburile, e imposibil de realizat. In primul rand, nu vor sa ne intareasca cei cu care ne luptam pentru titlu anul viitor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.