Sport 17 Mai 2008 00:56
Sosit ieri la Bucuresti, fotbalistul portughez a anuntat ca a convins staruri ale fotbalului mondial sa participe la „Seara Campionilor“, pe 26 mai.
Luis Figo, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din toate timpurile, a venit ieri in Romania pentru a promova cea de-a patra editie a „Serii Campionilor“, eveniment organizat de fostul mare international roman Gica Popescu. Vedeta portugheza a evoluat de-a lungul carierei la FC Barcelona, unde a fost coleg cu Gica Popescu, si la Real Madrid, actualmente aflandu-se la Inter Milano, echipa cu care se afla angrenat in lupta pentru titlu.

Desi campionatul italian se afla inca in desfasurare, acesta si-a facut timp pentru a veni in Romania, unde a sustinut o conferinta de presa vizavi de evenimentul care va avea loc pe 26 mai. Atunci, Figo si alte vedete de talie mondiala precum Zidane, Raul, Roberto Carlos sau Guardiola vor alcatui selectionata mondiala care va infrunta, pe stadionul Ghencea, echipa nationala a Romaniei alcatuita din fosti si actuali tricolori, printre care Chivu, Hagi, Gica Popescu sau Mircea Lucescu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.