"Hugo a semnat cu noi in aceasta dimineata. Este un fotbalist foarte valoros si ne-am luptat cu mai multe cluburi din Romania pentru a obtine semnatura sa. El nu si-a prelungit contractul cu Belenenses pentru a-si negocia singur plecarea. A ales sa vina la CFR Cluj si cred ca asta-i cel mai bine, atat pentru el, cat si pentru CFR Cluj. L-am monitorizat mai bine de un an si jumatate, am incercat sa-l transferam mai devreme, dar nu s-a putut si acum suntem foarte fericiti de reusita", a declarat, pentru NewsIn, presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan.

Fotbalistul a ajuns vineri dimineata in Romania, unde a si efectuat vizita medicala, iar sambata va fi prezentat in cadrul unei conferinte de presa.

Brazilianul (1,90 m, 85 kg) a ajuns la CFR din postura de jucator liber de contract, dupa ce intelegerea cu formatia portugheza FC Belenenses i-a expirat la finele acestui sezon.

Hugo da Silva Alcantara (29 de ani) este fundas si a mai evoluat in cariera sa la CE Dom Basco (Brazilia), CE Operario (Brazilia), Berga EC (Brazilia), Botafogo, Mixto EC (Brazilia), Vitoria Setubal, Academica Coimbra si Legia Varsovia, iar din vara lui 2007 a ajuns la Belenenses, formatie cu care a semnat un contract pe un sezon. Acesta are peste 100 de meciuri in prima liga portugheza.