Sport 16 Mai 2008 03:07
Gruparea din Gruia a declansat o campanie de transferuri fara precedent in fotbalul romanesc. Dupa ce au renuntat la Dica, ardelenii ii vor pe Danciulescu, Moti, Cristea si Marius Constantin. Mijlocasul Sanchez Prette si atacantul Kone au semnat deja cu echipa campioana.

Arpad Paszkany pare a avea un buzunar fara fund. Dupa ce a investit peste 50 de milioane de euro pentru ca CFR Cluj sa ajunga sa obtina eventul, dupa ce acum cativa ani juca in liga a treia, boss-ul ardelenilor continua sa joace tare pe piata transferurilor. Prima tinta - Nicolae Dica - a cazut, din cauza pretului cerut de Gigi Becali. “Trei milioane este prea mult pentru Dica. Nu este un pret corect, am putea lua alti jucatori cu banii astia”, a spus Arpad Paszkany. Cei vizati de CFR Cluj sunt jucatori cu nume de la granzii bucuresteni. Dupa ce le-a suflat toate trofeele in acest sezon, CFR vrea sa le cumpere “miticilor” si vedetele.

Ionel Danciulescu, Adrian Cristea si Cosmin Moti de la Dinamo sunt fotbalisti pe care Ioan Andone i-a cerut sefilor sai pentru a avea un parcurs cat mai bun in Liga. In plus, CFR il vrea si pe Marius Constantin de la Rapid. Pana sa concretizeze aceste lovituri pe piata interna, gruparea din Gruia o exploateaza pe cea externa. Clujenii l-au luat pe mijlocasul de 23 de ani Sanchez Prette de la Huracan. “Prette e un jucator foarte bun, sunt foarte fericit ca l-am adus la Cluj. Este un fotbalist care are un sut bun si care sta bine in teren. Nu va avea probleme de adaptare. M-am zgariat pe ochi cand Benfica l-a luat pe Oscar Cardozo.

Ne propunem sa aducem la Cluj numai jucatori buni, chiar si liberi de contract”, a spus Muresan. CFR l-a transferat si pe atacantul Kone de la Rosenborg, care a si fost folosit intr-un amical.

Iuliu MURESAN: “Sunt jucatori mari la echipele din Romania pe care am vrea sa-i transferam. Toti cei patru portari pe care ii avem raman in lot”


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.