Sport 16 Mai 2008 03:05
Giulestenii ar putea ramane fara cativa dintre “pilonii” echipei in urmatoarele saptamani, Coman, Marius Constantin, Vasile Maftei si Mugurel Buga fiind pe picior de plecare. Fathi Taher spune ca fotbalistii sunt de vanzare in cazul unei oferte bune, formatia de sub Grant urmand a achizitiona altii mai buni.
Cum Ladislau Boloni nu a confirmat inca daca va veni sau nu la Rapid, conducatorii giulesteni nu au facut nici o miscare pe piata transferurilor pana acum, asteptand “directive” din partea fostului selectioner. Cu toate acestea, in urmatoarele saptamani, “alb-visiniii” ar putea pierde cateva piese de baza din echipa ce a facut istorie in Cupa UEFA. Astfel, Dani Coman a recunoscut ca nu a primit nici un fel de oferta oficiala din partea Rapidului pentru a mai continua, urmand a se hotari dupa Campionatul European pe ce drum va apuca. “Acum imi este gandul doar la Campionatul European, nu pot spune daca este ceva adevarat cu Brasovul, cert este ca dupa EURO voi lua o decizie asupra viitorului meu”, a declarat portarul. “Robocop” are o oferta clara din partea lui FC Brasov, putand da curs acesteia in caz ca nu va avea parte de o propunere mult mai avantajoasa din strainatate. Un alt fotbalist ce ar putea parasi Giulestiul in aceasta pauza competitionala este fundasul Marius Constantin, acesta fiind dorit de catre CFR Cluj. “Desi este un jucator mai rebel din fire, l-am dori pe Marius Constantin. Nu stiu insa daca il putem lua”, a declarat presedintele campioanei, Iuliu Muresan. Ipoteza este confirmata si de Fathi Taher care a declarat: “Pentru un pret bun, ii vindem si pe Marius Constantin si pe Danut Coman, daca vor. Asta cautam, un pret bun.

Putem aduce alti fotbalisti in loc, chiar mai buni”. Oficialii formatiei de sub Podul Grant cer in jur de doua milioane de euro pentru jucator, existand deja negocieri in aceasta privinta. Dupa un sezon mai slab, nici capitanul Vasile Maftei nu mai doreste sa ramana la echipa, mai ales ca pe finalul campionatului a fost contestat de catre suporterii “alb-visiniilor”. Astfel, Maftei le-a marturisit unor apropiati ca aproape sigur nu va mai evolua in Giulesti si in sezonul viitor, dorind un contract in strainatate. Cat despre golgheterul “all-time” al Rapidului in cupele europene, Mugurel Buga, acesta este foarte aproape de a ajunge si el la FC Brasov, insa asteapta venirea lui Boloni pentru a lua o decizie in acest sens.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.