Sport 15 Mai 2008 01:18
Belgianca Justine Henin, numarul unu mondial in tenisul feminin, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa organizata in localitatea belgiana Limelette, ca si-a incheiat definitiv cariera, la doar 25 de ani, din lipsa de motivatie.

"Ma aflu aici pentru a va anunta ca pun capat definitiv carierei mele in tenis", a declarat Henin, confirmand astfel informatiile aparute miercuri dimineata in presa belgiana.

"Este o pagina care se intoarce. Nu resimt tristete, ci mai curand o usurare", a adaugat Justine, foarte emotionata, indicand ca nu mai avea motivatia necesara pentru a continua. Ea a adaugat ca vrea sa investeasca intr-o academie de tenis pentru tineri, pe care o va infiinta in Belgia.

Justine Henin, care va implini 26 de ani pe 1 iunie, incepuse luni cea de-a 117-a sa saptamana in fruntea clasamentului WTA al asociatiei jucatoarelor profesioniste.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.