Sport 15 Mai 2008 01:07
Incoltit de autoritati, care au luat urma afacerilor sale, Dumitru Dragomir, presedintele LPF, incearca sa contraatace asa cum stie mai bine: prin diversiuni deprinse la scoala vechii Militii.
Cel supranumit „Corleone“ a fost trimis in judecata de DNA pe 7 mai, sub invinuirea de luare de mita. Conform rechizitoriului, Dumitru Dragomir, in calitate de presedinte al LPF, a cumparat in aprilie 2001 de la Gino Iorgulescu, fostul presedinte al echipei FC National, un teren de 1.497 de metri patrati la un pret supraevaluat (355.000 de dolari - de trei ori peste pretul zonei), seful LPF primind mita un teren invecinat la un pret mai mic decat cel al pietei (32.600 de dolari pentru 351,79 de metri patrati).

Manevra a fost pusa in practica prin intermediul lui Bogdan Dragomir si al lui Florin Bogdan Badita, fiul si, respectiv, soferul lui „Corleone“. „N-as putea primi nici macar o amenda! Este un abuz, nu se bazeaza pe declaratii. Nu inteleg unde e mita. Nu mai sunt valabile contractele semnate la notariat?“, a reactionat Dragomir, vizibil speriat. Cel care obisnuia sa-si spuna „tatal smecherilor“ da acum din colt in colt.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.