Sport 14 Mai 2008 00:45
"Decarul" din Ghencea este decis sa plece de la Steaua dupa ce a fost certat dur de patron, de fata cu tot lotul, la banchetul de final de sezon

Finantatorul stelist nu-l mai are deloc la inima pe fotbalist, dupa ce acesta, in viziunea patronului, nu a jucat nimic in partida pe care Steaua a pierdut-o in "Groapa", cu Dinamo, infrangerea fiind echivalenta cu pierderea campionatului. De altfel, la banchetul de sfarsit de sezon, Gigi Becali i-a tras un perdaf pe cinste golgeterului Stelei din ultimii patru ani, pentru ca in ultimele zile sa anunte plecarea fotbalistului din Ghencea, una dintre variante fiind chiar CFR Cluj!

La ultima partida pe care Steaua a disputat-o in acest campionat, cea cu Gloria Buzau, fanii din Ghencea au afisat mai multe afise prin care isi manifestau dezaprobarea vizavi de prestatiile unora dintre favoritii lor din meciul cu Dinamo. Pe langa Lovin sau Nicolita, unul dintre cei vizati a fost si Dica, cel care era "intrebat" daca nu cumva a fost blat in partida cu "cainii rosii"! Supararea fireasca a golgeterului Stelei a fost amplificata de un alt episod, petrecut de data aceasta la banchetul de sfarsit de sezon, pe care oficialii Stelei l-au organizat la restaurantul "Trattoria" din parcul Herastrau. Surse din interiorul clubului povestesc cum Gigi Becali, ajuns cu intarziere, s-a "infiintat" langa masa fotbalistilor si l-a luat la rost pe Dica.

"Ai fost cel mai slab de pe teren cu Dinamo! Am crezut ca vei fi luptaror, ca Radoi, dar n-ai miscat. Mi-am pus bazele in tine, dar mi-ai tradat increderea. Tot timpul aud ca vrei sa pleci, dar daca joci asa nu te ia nimeni. Stii ca cei de la Buzau au nevoie de cativa jucatori si ma gandesc sa le imprumut pe unii care nu mai vor sa ramana aici", ar fi spus Gigi Becali. In tot acest timp, Dica nu a scos nici un cuvant de impotrivire, fiind clar ca prefera sa-l ignore pe cel care il terfelea public pentru prestatiile sale mai putin reusite din perioada in care tatal sau era grav bolnav. Ceilalti jucatori erau muti de uimire, fiind surprinsi de vehementa cu care Gigi Becali se napustise asupra lui Dica, adica asupra omului care a ajutat Steaua de multe ori in anii petrecuti in Ghencea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.