Sport 14 Mai 2008 15:29
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, ieri, ca in afara lui Radoi, Ovidiu Petre, Emeghara si Golanski ceilalti jucatori din lot sunt transferabili, fiind dispus sa accepte orice oferta convenabila indiferent de provenienta ei.

"In afara de Mirel Radoi, Ovidiu Petre, Emeghara si Golanski, toti jucatorii de la Steaua sunt transferabili. Astept oferte pentru oricine de oriunde. Eu nu am de-astea ca nu ii dau la rivali. Daca CFR il vrea si pe Goian, si pe Dica, sa dea 3 milioane pe Dica si 4 milioane pe Goian si ii dau. Lui Radoi i-am spus sa isi ia gandul de la plecare, ca va ramane pe veci la Steaua. Mascota il fac la Steaua si tot nu pleaca de aici", a spus Becali, dupa care a adaugat ca in privinta lui Andres Mendoza, Habib Habibou si Pepe Moreno se va lua o decizie in curand in urma consultarilor cu conducerile tehnica si administrativa.

Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a anuntat dupa meciul cu Dinamo, scor 1-2, din penultima etapa a Ligii I, ca isi doreste sa plece din Romania.

Finantatorul ros-albastrilor a afirmat ca nu a primit nicio oferta pentru Valentin Badea si Ionut Rada: "Nu am vazut nicio oferta pentru Rada si Badea de la Timisoara. Voi ati vazut? Nu asa au spus ei, ca ii vor oferta pe Rada si pe Badea inaintea meciului direct? Poate daca acceptam oferta asta, acum eram campioni".
Presedintele lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat inaintea meciului cu Steaua, din etapa a 31-a a Ligii I, scor 1-1, ca va oferta mai multi jucatori printre care si stelistii Valentin Badea si Ionut Rada.

Intrebat daca Steaua va face mai multe puncte decat CFR Cluj in Liga Campionilor, Becali a replicat: "Unde sa faca Steaua puncte? In turul trei preliminar? E posibil sa facem mai multe puncte pentru tara, pentru ca daca trecem de turul preliminar tot facem un punct si jumatate. Pana nu vad Steaua din nou in grupe nu am liniste".

Referitor la presupusa oferta facuta de Dinamo lui Mihai Stoica pentru un post in conducere, Becali a spus: "De ce sa nu se duca? Meseria lui e sa castige bani. As putea sa fac glume acum, dar nu mai fac pentru ca pe urma zice DNA-ul ca l-am trimis eu acolo sub forma de spion si ma mai ancheteaza si pentru spionaj".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.