Sport 13 Mai 2008 01:02
Fostul antrenor al Stelei, acum la carma Cataniei, va decide titlul in Italia. In ultima etapa, el va infrunta AS Roma

Fotbalul italian fierbe inaintea etapei care decide noua campioana din Serie A. Un rol important ii revine Cataniei, o echipa care, sub comanda lui Zenga, este la un pas sa evite retrogradarea si sa stabileasca soarta titlului.

Desi parea ca nimic nu mai poate impiedica Interul in drumul spre cel de-al treilea titlu consecutiv, totul se poate da peste cap, duminica viitoare. Milanezii au un avantaj de doar un punct in fata Romei si joaca pe terenul lui AC Parma, o echipa disperata, care are nevoie de victorie. Salvarea echipei lui Roberto Mancini ar putea veni insa de la un fost interist, Walter Zenga.

Antrenorul Cataniei va infrunta Roma si, in cazul unui rezultat de egalitate, titlul merge la Milano, indiferent de rezultatul de la Parma. Fostul tehnician al Stelei si al lui Dinamo este unul dintre cei mai mediatizati oameni de fotbal din Peninsula.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.