Sport 12 Mai 2008 23:49
Selectionerul Victor Piturca va avea parte de precizie germana doar la adversari, pentru ca romanii din Bundesliga au avut un sezon extrem de modest. MSV Duisburg, echipa romanilor Claudiu Niculescu, Mihai Tararache (autorul unui gol, sambata) si Iulian Filipescu, nu a mai asteptat ultima etapa pentru a retrograda in esalonul secund, infrangerea cu Bayern Mnchen, 2-3, eliminand total suspansul.

Dupa 33 de etape, MSV Duisburg si Hansa Rostock ocupa locurile 17 si 18, ultimele in clasamentul Bundesligii. MSV Duisburg are 29 de puncte, iar Hansa Rostock, 27, si nu mai pot urca pe locul 15, ocupat, cu 33 de puncte, de Arminia Bielefeld.

Intr-un alt meci din prima liga germana, VfB Stuttgart a pierdut cu 0-4 meciul disputat in deplasarea de la VfL Wolfsburg. Ciprian Marica a stat pe banca de rezerve in acest meci, in timp ce Sergiu Radu, ca de obicei, nu a prins nici macar lotul.

Franck Ribery, in schimb, a declarat ca, dupa sezonul reusit cu Bayern München, deja campioana in Germania, se vede liderul nationalei Frantei, primul adversar al Romaniei la Euro 2008. „Toate succesele obtinute la München mi-au dat incredere, am facut progrese atat in teren, cat si in afara terenului. In nationala Frantei ma simt mai bine decat inainte, acum sunt un lider“, a spus Ribery intr-un interviu acordat cotidianului „Suddeutsche Zeitung“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.