Dupa partida de maine, din Cupa Romaniei, la Dinamo va incepe febra schimbarilor. Sunt sanse mari ca doua dintre vedetele alb-rosii sa se transfere in strainatate, in timp ce mai multi jucatori care nu au dat randament pe parcursul turului vor fi pusi pe lista de transferuri. Dinamo Bucuresti ar putea evolua in retur fara doi dintre jucatorii sai de baza: capitanul Florentin Petre si golgheterul Ionel Danciulescu. Antrenorul Ioan Andone a dezvaluit la finalul jocului cu FC Arges ca acestia sunt liberi sa plece. "Florentin Petre ssi Ionel Danciulescu vor pleca in aceasta iarna daca vor avea oferte. Ei si-au facut datoria fata de acest club si este normal sa plece", a spus Andone. Mijlocasul Florentin Petre a declarat, in schimb, ca nu este convins ca va parasi echipa in pauza competitionala, insa nu va considera drept un esec personal ratarea plecarii din Stefan cel Mare. "Nu stiu daca plec in pauza competitionala. Mai este meciul de miercuri, din Cupa Romaniei, si vom vedea. Daca plec, este bine, daca nu, voi ramane si imi voi da viata pe teren asa cum am facut-o si pana acum. Eu nu m-as supara daca oficialii clubului mi-ar interzice din nou sa ma transfer. Eu am un contract bun aici si voi continua fara nici un fel de probleme", a precizat Florentin Petre. De asemenea, Cristi Irimia, desi proaspat venit la Dinamo, va fi cedat, se pare, formatiei Dinamo Kiev. Cristi Irimia, venit in vara de la FC Rapid, are mari sanse sa plece la Kiev, echipa care era interesata de "inregimentarea" lui Cosmin Contra. Cum cei de la Athletico Madrid nu au acceptat un transfer definitiv, ci doar un imprumut, asa cum au procedat si cu cei de la West Bromwich Albion. In aceste conditii, oficialii echipei ucrainene si-au orientat atentia asupra lui Irimia, care ar putea deveni al treilea roman de la Kiev, alaturi de Florin Cernat si de Tiberiu Ghioane.

Oficialii dinamovisti vor stabili dupa meciul de maine si lista cu fotbalistii care vor fi pusi pe lista de transfer. Cele mai importante nume la acest capitol sunt Vlad Munteanu, Alistar, Semeghin si Claudiu Dragan. Un alt fotbalist care pleaca este Dennis Serban, destinatia cea mai probabila fiind Farul Constanta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.