Sport 10 Mai 2008 00:16
Ultimul act al Cupei Romaniei, programat asta-seara, pune fata in fata CFR Cluj si Unirea Urziceni, echipe ajunse in premiera in aceasta faza.

Cel mai zbuciumat sezon din ultimii ani in fotbalul romanesc ia sfarsit asta-seara, odata cu finala Cupei, partida care le va opune la Piatra-Neamt (in direct la Antena 1, de la ora 20.45), pe proaspata campioana CFR Cluj si Unirea Urziceni. Trofeul va fi decernat de presedintele Romaniei, Traian Basescu. La meci va asista si premierul Calin Popescu-Tariceanu.

Cele doua echipe sunt debutante in finala, dar au in componenta veterani „harsiti“ in astfel de batalii, precum Trica (la CFR) si Stelea (Urziceni).

„Pinalti“, pe toate gardurile
Meciul are loc intr-un oras trist, in care afisele stradale cu „Pinalti“ - Stefan (presedintele „galben-negrilor“ candideaza pentru un nou mandat de primar) - sunt mai dese decat portretele lui Ceausescu pe vremuri.
Partida a fost prefatata de declaratiile belicoase ale atacantului Bogdan Stancu (21 de ani), recent transferat la Steaua de la Urziceni: „Este ultimul meu meci la Urziceni si imi doresc sa castig Cupa, mai ales ca joc impotriva CFR-ului, echipa pe care n-o suport. Plecarea la Steaua e un pas inainte pentru mine“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.