Sport 10 Mai 2008 14:35
Antrenorul Ionut Badea a semnat, ieri, in timpul unei conferinte de presa, un contract pe cinci ani cu FC Arges, echipa proaspat promovata in Liga I, transmite corespondentul NewsIn.

Patronul Cornel Penescu si presedintele Cristian Minca au organizat o conferinta de presa extraordinara pentru a sarbatori promovarea, dar si pentru a face cunoscut faptul ca tehnicianul Ionut Badea va ramane in continuare la conducerea echipei. "Este un contract extrem de avantajos. In cazul in care va ajunge in Liga Campionilor, Ionut Badea va primi un milion de dolari" a spus patronul Penescu.

"Sunt multumit de contract. Tot ce am semnat demonstreaza ca patronul are incredere in mine. In primul an, avem ca obiectiv clasarea in primele sapte echipe si va spun ca nu o sa fie niciun fel de problema, mai ales ca la lotul pe care il avem vom mai aduce alti patru jucatori. In ceea ce priveste Liga Campionilor, cred ca vom putea ajunge acolo, dar abia in al patrulea an din contract" a declarat, extrem de optimist, antrenorul Ionut Badea.

Cornel Penescu a tinut sa faca glume pe seama Daciei Mioveni, echipa retrogradata in liga secunda si la care sunt implicati Gigi Netoiu, Viorel Ilinca si Sorin Cirtu, personaje cu care patronul lui FC Arges a avut in timp mai multe conflicte. In momentul in care Penescu desfacea sticlele de sampanie, pe un ecran amplasat in spatele sau, erau proiectate imagini cu un elicopter care decola de pe stadionul din Mioveni si in care se afla Gigi Netoiu. A fost o aluzie la faptul ca acum un an, la meciul care stabilea promovarea Daciei, Netoiu ateriza cu elicopterul pe teren si il critica pe Cornel Penescu, spunand ca acesta a luat un FC Arges Mercedes si l-a transformat intr-un FC Arges Trabant. Imaginile au fost rulate pe cantecul Good Bye My Love Good Bye.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.