Sport 9 Mai 2008 00:11
Pro TV si sport.ro vor transmite meciuri pe posturile TV dar si pe site-urile de internet ancercand sa acopere toate partidele reprezentantelor Romaniei in aceasta competitie
Cupa UEFA ramane la Pro TV si Sport.ro, dupa castigarea licitatiei pentru drepturile de difuzare in perioada 2009-2012, noul contract oferind posibilitatea transmiterii meciurilor pe cele doua posturi TV, dar si pe site-urile de internet ale Pro TV SA (www.sport.ro, www.protv.ro etc). Pentru prima data, Cupa UEFA se centralizeaza pe format identic de Champions League. Potrivit unui comunicat remis Mediafax, meciurile se vor disputa in ziua de joi, cu doua exceptii in luna decembrie, cand vor fi etape si in ziua de miercuri, iar orele de incepere sunt 20.00, respectiv 22.00.

In istoria recenta a participarii echipelor romanesti in cupele europene, memorabile sunt meciurile din Cupa UEFA ai ultimilor trei ani: sferturile de finala Rapid - Steaua, semifinala Middlesbrough - Steaua, Marseille - Dinamo, Tottenham - Dinamo din grupele UEFA sau Hamburg - Rapid, dubla care a adus calificarea echipei din Giulesti in sferturi. Euroderby-ul Rapid - Steaua este meciul care a starnit nenumarate controverse. Steaua s-a calificat in semifinale, dupa 1-1 la general, dar a fost umilita de Middlesbrough. Middlesbrough - Steaua este meciul care a spulberat visul stelistilor de a ajunge in finala UEFA. In meciul tur de la Bucuresti, Steaua a reusit un 1-0 prin golul lui Dica si era favorita la calificarea in marea finala, dar a pierdut cu 4-2 in Anglia. Pentru finala de la Eindhoven, Dica si compania ar fi avut o prima record - 100.000 de euro.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.