Sport 9 Mai 2008 00:09
Finantatorul Stelei sustine in continuare ca banii erau destinati unei tranzactii imobiliare dar nu se grabeste la DNA sa ii recupereze
Gigi Becali crede ca fotbalistul Goga l-a „dat in gat” la DNA si pentru ca este un tradator nu o sa-l mai ia la Steaua. "De ce nu s-a sesizat DNA cand CFR a spus ca da trei milioane pe Goga, deci indirect ca sa nu-si apere corect sansele? Uitati-va la meciurile Dinamo - CFR, blat, la fel CFR cu Bistrita. Am vorbit cu Goga la telefon inainte de meci: daca joci bine, te iau la Steaua, o sa iei salariu mult mai mare. Pai daca joci prost ce sa cauti la Steaua? L-o fi pus aia de la CFR pe Goga sa dea declaratie ca i-am promis eu bani. Daca au nu stiu ce inregistrari telefonice, sa se duca la gradina zoologica sa vorbeasca cu ursii, nu recunosc nicio voce, e contrafacut totul. Au spus Coman si Goga ca banii erau pentru ei si coechipierii lor? N-au cum sa minta in halul asta, inseamna ca sunt niste mincinosi nenorociti. Cum sa-l mai iau pe Goga la Steaua, e tradator, cum sa minta in halul asta? Nu sunt sigur ca de la el e, asa mi-a spus cineva", a spus Becali la Realitatea TV, negand ca ar fi discutat cu fotbalistul clujean despre o eventuala premiere a acestor pentru un rezultat bun cu CFR Cluj.

Finantatorul stelist a negat ca ar fi vorbit cu Goga despre premierea sa si a colegilor sai daca obtineau un rezultat bun cu CFR, sustinand in continuare ca cele 1,7 milioane de euro ridicate de procurorii DNA erau pentru o afacere imobilara.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.