Sport 9 Mai 2008 00:07
Desi oficialii giulesteni au anuntat ca din sezonul viitor se vor lupta de la egal la egal cu CFR Cluj si Steaua, giulestenii asteapta raspunsul din partea lui Boloni pentru a da startul luptei pe piata transferurilor.

Dupa un campionat in mare parte ratat, Rapidul a reusit sa termine sezonul pe locul 3, ratand din nou prezenta in Liga Campionilor, insa oficialii de sub Podul Grant anunta ca de obicei ca lucrurile vor sta altfel in viitoarea editie a Ligii I. Astfel, Fathi Taher spune ca Ladislau Boloni va fi prezentat pe 25 mai, intr-o conferinta de presa, insa fostul selectioner refuza deocamdata sa confirme informatia.

“Boloni este suta la suta antrenorul Rapidului. Nu am semnat un precontract, dar amandoi suntem oameni de cuvant. E un antrenor valoros ce va sta la echipa cel putin 3 ani. Sunt sigur ca impreuna cu dansul, Rapid isi va indeplini toate obiectivele”, spune, sigur pe el, iordanianul. Cu toate acestea, “alb-visiniii” au pierdut din nou startul luptei pe piata transferurilor in fata Stelei, formatia din Ghencea parafand deja intelegerile cu Bogdan Stancu, de la Unirea Urziceni, si cu Janos Szekely, de la Otelul. Ultimul era dorit insistent si de giulesteni, insa rapidistii s-au “urnit” prea greu, astfel ca nu au apucat nici macar sa inainteze o oferta pentru mijlocas. In plus, conducatorii formatiei de sub Podul Grant evita sa aduca jucatori pana cand B¹l¹ni nu va semna un contract, astfel ca “bombele” anuntate de Taher vor fi amanate pentru aproximativ 2 saptamani, timp in care rivalii de campionat s-ar putea intari consistent.

Rada ramane
Tinand cont ca Marian Rada nu va mai fi pastrat, aproape sigur, in functia de antrenor principal odata cu venirea lui Loti Boloni, acesta va primi un alt post in club, tehnicianul fiind cel mai vechi om din structurile formatiei de sub Grant. “Viitorul meu va fi la Rapid, indiferent daca voi antrena o echipa de juniori sau voi fi secund. Nu-mi fac nici un fel de probleme. Sper ca la anul sa fie mai bine si sa depasim acest stadiu de Cupa UEFA”, a declarat Rada.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.