Sport 9 Mai 2008 23:54
Pentru „ros-albastri“ nu e timp de tanguieli. Pierderea titlului i-a aruncat in preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde-i pandesc echipe grele.

Stelistii au de ce sa fie nemul- tumiti pentru clasarea pe locul secund, si asta nu numai din cauza ca au ratat titlul. Turul III preliminar (ultimul) al Ligii Campionilor, la care vor fi nevoiti sa participe pentru a accede in grupele competit iei, nu mai e - aparent - atat de accesibil ca anul trecut. Steaua va fi din nou cap de serie la tragerea la sorti (la fel ca si vara trecuta), dar in urna cealalta sunt mai multi adversari periculosi.

Adversari „sortati“ pe trei categorii
Aparent, potentialii „inamici“ pot fi impartiti in trei categorii. Atletico Madrid sau FC Sevilla (din Spania), Sparta Praga sau Slavia Praga (din Cehia), Sahtior Donetk sau Dinamo Kiev (din Ucraina), Galatasaray (din Turcia), Nancy sau Olympique Marseille (din Franta) sunt variante care ar fi de evitat. Din pacate, aceasta categorie reprezinta aproape o treime dintre posibilitati (5 echipe din 16).

Cea de-a doua „urna“ ar fi alcatuita din echipe cu care Steaua are prima sansa, dar trebuie sa fie atenta: Partizan Belgrad sau Steaua Rosie (din Serbia), Dinamo Zagreb (din Croatia), Brann Bergen (din Norvegia), Standard Li?ge (din Belgia).

In sfarsit, ultima categorie e compusa din echipe pe care „ros-albastrii“ ar trebui sa le bata fara emotii: TSKA Sofia (din Bulgaria), Guimaraes (din Portugalia), Wisla Cracovia (din Polonia), Artmedia Bratislava sau MSK Zilina (din Slovacia), Aalborg sau Midtylland (din Danemarca) si Rapid Viena (din Austria).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.