Sport 8 Mai 2008 03:59
„Ros-albastrii“ n-au avut emotii ieri, cu „satelitul“ Gloria, dar au ratat titlul in fata celor de la CFR. 7 mai, ziua legendara a stelistilor, a fost trista.

Steaua a reusit aseara cel mai mare scor din acest campionat, 5-0 cu Gloria Buzau, insa a ratat titlul de campioana, CFR Cluj invingand si ea la Universitatea Cluj. Singurii oameni fericiti din Ghencea au fost buzoienii, care s-au salvat de la retrogradare prin jocul rezultatelor.

> Cei de la Gloria n-au vrut sa le mai dea emotii stelistilor si s-au asezat cuminti in aparare. Echipa lui Lacatus si-a creat ocazie dupa ocazie la fiecare faza ofensiva, in timp ce oaspetii au asteptat resemnati. In minutul 40, Alexandru Guda a scapat singur si s-a chinuit sa traga pe langa poarta lui Zapata, speriat sa nu aiba soarta lui Romeo Bunica. „Fara blaturi“, au inceput sa scandeze imediat fanii stelisti.

> Dezamagiti de infrangerea din eternul derby cu Dinamo, fanii stelisti, mai ales aripa dura de la Peluza Sud, i-au luat la rost pe jucatori. Suporterii le-au pregatit numeroase bannere cu mesaje dintre cele mai agresive. „Nu conteaza titlurile pierdute sau castigate. Le-ati dat satisfactie dusmanilor de moarte!“, „Aveti masini, femei, vile si conturi pline, dar sa castigati cu Dinamo nu va tine“, „Aveti rusine si plecati, decat emblema s-o patati“, „Dica - pase la adversari si niciun metru alergat. Duminica ai fost blat sau esti handicapat?“

> Suporterii Stelei au stat cu sufletul la gura si cu urechea la radiouri. Cei de la tribuna intai s-au chinuit mai mult sa distinga ceva la televizoarele de la oficiala decat sa se uite in teren. Golul Craiovei a fost intampinat cu urale in sectorul de la oficiala ocupat de conducatorii buzoieni, fapt care a indus in eroare publicul care a asteptat un gol al lui „U“ Cluj. In repriza a doua, Gigi Becali a renuntat definitiv sa mai urma reasca evolutia Stelei, uitandu-se numai la televizorul din loja sa, la partida „U“ Cluj - CFR.

> Stefan Stoica, antrenorul buzoienilor, a folosit in Ghencea o formula de echipa experimentala, in care i-a gasit loc si fiului sau, Alexandru Stoica. De asemenea, portarul Barbu si jucatorii Vigariu, Guda si Nejneru au prins prima data echipa dupa mult timp.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.