Sport 8 Mai 2008 15:18
Antrenorul lui Dinamo, Cornel Talnar, a declarat ca este decis sa termine cu echipa din Stefan cel Mare pe locul trei in acest sezon, iar pentru asta formatia are nevoie de o victorie in meciul cu UTA, transmite cotrespondentul NewsIn.

"Este important pentru noi sa dovedim si la Arad forma buna prin care trecem si sa punem punct campionatului printr-un succes, care sa le intareasca pe cele cu Rapid si Steaua. Am avut un final de sezon bun si sper sa terminam pe locul trei si mi mai doresc sa iasa si Danciulescu golgheter", a declarat Cornel Talnar.

Atacantul dinamovistilor, Ionel Danciulescu, a spus luni ca isi doreste sa iasa primul in clasamentul golgheterilor, dar acest lucru nu este prioritar: "Este mult mai important sa castige Dinamo, decat sa ies eu golgheter".

Jucatorul a comentat si o eventuala plecare a lui in strainatate: "Deocamdata nu stiu nimic de nicio oferta, dar nici nu ma intereseaza. Mai am doi ani de contract cu Dinamo si vreau sa ii duc pana la capat".

Fotbalistii si antrenorii lui Dinamo au vizitat miercuri fan-clubul echipei din Arad, unde au oferit autografe si s-au fotografiat alaturi de cei aproximativ 100 de suporteri care i-au asteptat.

Meciul dintre UTA si Dinamo, contand pentru etapa a 34-a a Ligii I, se va disputa azi, de la ora 17:00, si va fi transmis de N24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.