Sport 8 Mai 2008 13:07
Atacantul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, a declarat ca regreta incidentul in urma caruia a fost suspendat doua etape si amendat cu suma de 10.000 de euro, informeaza NewsIn.

El a afirmat ca si-a cerut scuze colegilor si antrenorului pentru ca nu ii poate ajuta in ultimele meciuri din Serie A, informeaza Fiorentina.it, potrivit NewsIn. "Imi pare rau, chiar imi pare rau. Le cer scuze tuturor, colegilor si antrenorului", a declarat Adrian Mutu.

Jucatorul roman a primit sanctiunea dupa ce a fost eliminat in partida cu Cagliari. Mutu a primit initial un cartonas galben in urma unui fault comis in minutul 90, apoi imediat l-a primit si pe al doilea pentru proteste.

Adrian Mutu va discuta miercuri cu tehnicianul Cesare Prandelli pentru a decide ce va face in continuare, din moment ce nu va putea evolua in ultimele doua etape din Serie A. Sursa citata scrie ca antrenorul il va lasa sa revina in Romania cat mai repede, dupa ce Fiorentina a anuntat ca nu va face apel la suspendarea primita de jucatorul roman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.