Sport 7 Mai 2008 12:44
Liderul mondial al clasamentului ATP, elvetianul Roger Federer, a declarat marti ca unul dintre obiectivele sale in acest an este medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, informeaza Gazzetta Dello Sport, potrivit NewsIn.

"In acest sezon am multe obiective, dar cel mai important este ca vreau sa castig medalia de aur la Beijing. Jocurile Olimpice incep pe 8 august, de ziua mea de nastere, si vreau sa merg acolo ca sa castig", a afirmat Federer.

Tenismenul a vorbit si despre faptul ca este microbist si suporter al Romei: "Sunt pasionat de fotbal si fan al Romei. Totti este unul din fotbalistii mei preferati si sunt sigur ca va reveni in curand pe teren. Buffon este cel de-al doilea jucator preferat, dar imi plac si Cannvaro, si Gerrard".

Roger Federer participa la Mastersul de la Roma, programat in perioada 5-11 mai, si va intra in concurs direct in turul 2, unde il va intalni pe argentinianul Guillermo Canas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.